KORJAAMO

 

Korjaamon palvelut

MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT JA KATSASTUSHUOLLOT

JJ Sulanautopalvelu tekee autojen huollot kaiken merkkisiin ja kaiken ikäisiin autoihin valmistajan vaatiman huolto-ohjelman mukaisesti.

Tiedäthän, että voit teettää uudenkin autosi määräaikaishuollot meillä autonvalmistajan takuun katkeamatta! Meillä on siihen vaadittavat asianmukaiset laitteet ja huolto tehdään aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti eli autosi takuu säilyy katkeamatta.

Hoidamme tarvittaessa auton katsastuksen puolestasi.

 

Pyydä tarjous autosi huollosta jättämällä viesti yhteydenottolomakkeella. 

 

Ilmastointilaite vaatii säännöllistä huoltoa

Ilmastointi pitää autosi lämpötilan miellyttävänä ja ilman raikkaana. Se myös poistaa ilmasta kosteutta, jolloin ikkunat huurtuvat vähemmän. Jotta autosi ilmastointi toimisi luotettavasti ja tehokkaasti, ilmastointilaite pitää huoltaa säännöllisesti. Ilmastointilaitteessa käytetään kylmäainetta, jonka määrä vähenee arviolta 10-15 % vuosittain. Kun aineen määrä vähenee, ilmastoinnin teho heikkenee.

Ilmastointihuollon hinta

Henkilö- ja pakettiauton (ei hybridiautot) ilmastointilaitteen täyttöhuolto maksaa 69 €. Hinta sisältää täyttöaineen R-134a max 400g ja työt.

Varaa aika yhteystietolomakkeen kautta tai soittamalla.

Monipuoliset korjaamopalevelut henkilö- ja pakettiautoille. 

Teemme vauriotarkastukset ja kustannusarviot vakuutusyhtiöiden hyväksymällä CABAS laskentaohjelmalla. Muistathan aina ensin tehdä sähköisen vahinkoilmoituksen, joka hoituu vakuutusyhtiösi omassa verkkopalvelussa. 

Hyvän asiakaspalvelun nimissä vakuutusyhtiöt usein suosittelevat, mihin voit viedä autosi korjattavaksi.  Ellei kaskovakuutuksen ehdoissa nimenomaan toisin todeta, on tämä aina pelkkä suositus – sinulla on oikeus itse päättää, missä autosi korjautat.

Edustamme useita tunnettuja rengasvalmistajia ja merkeissä on reilusti valinnanvaraa. Saat meiltä esimerkiksi Continentalin, Hankookin, Nokian ja Michelinin kesä- ja talvirenkaat. Voit myös kysyä muiden valmistajien renkaita.

Pyydä tarjous renkaille yhteydenottolomakkeella.

Tuulilasin  vaihto

Nykyaikainen tuulilasi on kuin voileipä, jossa kahden lasilevyn välissä on kova, läpikuultava PVB-kalvo. Tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto tulee ajankohtaiseksi kun kivi osuu ulompaan lasikerrokseen ja tekee siihen kolon, josta halkeamat lähtevät leviämään. Vaikka PVB-kalvo pitää lasin kasassa, toimenpiteet ovat välttämättömiä, jotta ehkäistään halkeamien leviäminen ja palautetaan näkyvyys ja lujuus. 

Mikäli vakuutuspakettiisi sisältyy lasivakuutus, maksaa tuulilasin vaihto sinulle vakuutuksesi omavastuun verran eli noin 100-250 euroa. Jos autossasi ei ole täyskaskoa tai erillistä lasivakuutusta, saat meiltä kustannusarvion tuulilasin vaihdon hinnasta

Pyydä tarjous tuulilasin vaihdosta yhteydenottolomakkeella.

Onko olemassa mitään miellyttävämpää kuin astua sisään lämpimään autoon kylmänä ja sateisena tai lumisena päivänä ja lähteä ajamaan niin, että ajonäkyvyys on heti hyvä? Tai helteisenä kesäpäivänä astua tuuletettuun autoon pakahtavan kuumuuden sijaan?Hanki itsellesi arjen luksusta ja nauti 21 asteen tunteesta autossasi – kaikkina vuodenaikoina!
Olemme valtuutettu Eberspächer ja Webasto asennusliike. Korjaamme ja huollamme merkkejä Eberspächer ja Webasto.
Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

 

Jätä viesti tai pyydä tarjous!